Smagen af mit Danmark

Smagen af mit Danmark er smagen af de gode traditioner, hvor minderne skabes – tapas under en smuk solnedgang, kaffe, tæpper og hygge i sofaen eller en god fødselsdagsmiddag i gode venners lag. Smagen af mit Danmark er smagen af smil, glæde og nærvær.
Hos Svansø har vi udviklet en række lækre opskrifter, som kan danne ramme for hyggelige minder sammen med dine nærmeste. Gå på opdagelse i vores ”Smagen af mit Danmark univers”, og find inspiration til skønne opskrifter og deltag i konkurrencen om fantastiske præmier.

Opskrifter

Aioli & toppings

Smagen af mit Danmark er smagen af hyggelige stunder. Med vores brede sortiment af aioli og toppings hos Svansø, har du rig mulighed for at invitere dine nærmeste til en skøn tapasaften under aftensolen, eller til at give et smagsløft til en lækker sandwich, som I kan tage med på en hyggelig tur ud i det blå. I vores Aioli og topping sortiment finder du alt du skal bruge for at skabe skønne mindefulde oplevelser.

– Smagen af god mad med gode venner

Opskrifter

Supper der smager

Smagen af mit Danmark vækker gode minder, tryghed og ro. Det er hygge i selskab med dem, som står dig nær. Få det meste ud af solens sidste stråler med en varm og farverig suppe.
Med Smagen af mit Danmark har vi skabt en række dejlige opskrifter til de kølige efterårsdage. Vidste du at vi hos Svansø har et bredt udvalg af supper, som kan være klar på bare få minutter? Den perfekte løsning til et nemt og smagfuldt hverdagsmåltid.

– Smagen af aftensolens sidste stråler

Opskrifter

Smagen af hygge

Smagen af mit Danmark er smagen af gode minder og nærvær i selskab med dem du holder af. Det er hyggen og tid til at komme helt ned i gear. Smagen af Danmark er mødet med efteråret, kolde kinder og træerne der langsomt fælder sine sidste smukke blade. Tid til at trække inden døre, hvor duften af hjemmebag spreder sig indenfor hjemmets vægge. Skab hygge og forkæl dine nærmeste med lækkert hjemmelavet bagværk.
Hos Svansø har vi et bredt sortiment af tilbehør til bagværk. Alt fra mandler og nødder til frysetørrede bær, som egner sig godt som pynt oven på skønne kager. Få inspiration på lækkert bagværk her.

Produkter

Vind lækre produkter. Deltag og læs mere på facebook og instagram

Smagen af at tilbringe tid sammen

smagen af mit Danmark