At arbejde for os

En arbejdsplads i bevægelse

Hos Jakobsens er der ansat 34 medarbejdere. Det er afgørende, at alle trives, og har de nødvendige kvalifikationer til at skabe det kvalitetsprodukt, som Jakobsens er kendt for.

Hos Jakobsens er vi stolte af vores medarbejdere. De er vores vigtigste ambassadører og får vores værdier til at leve i virkeligheden, så kunder og slutbrugere kan mærke, hvem vi er, og hvad vi står for. Derfor er det også vigtigt, at alle trives. Der skal være respekt for den enkelte medarbejder. En respekt der skal kunne favne forskelligheder, lysten til at udvikle sig og tage ansvar, tidspunkter i livet som er svære og en god balance mellem arbejde og fritid.

Trivsel og engagement hænger oftest sammen. Det er et krav for at være ansat hos Jakobsens, at man vil engagere sig i at udvikle virksomheden med alt, hvad man kan bidrage med. Hos os bliver man derfor en del af et unikt engageret team, som åbent deler både succeser og bekymringer for vores fælles arbejdsplads. Vi tilstræber en meget høj medarbejdertilfredshed og derfor måler vi løbende på sygefravær, tilfredshed, trivsel, stressniveau m.v. Vi sætter ind, der hvor vi kan forbedre os. Også selvom om tilfredsheden er høj, for vi kan altid lære noget og blive bedre.

Vi er løbende på udkig efter talenter – derfor er man altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til info@jakobsens.com. Venligst undlad personfølsomme oplysninger af hensyn til GDPR.

DET SIGER MEDARBEJDERNE

Udfordringer & Udvikling

Jakobsens er en arbejdsplads, hvor vi hylder diversiteten. Vi har respekt for forskelligheder, fordi vi lærer af hinanden og med hinanden.

Det er vigtigt for os at give vores medarbejdere pladsen til at udvikle sig. Derfor er Jakobsens et godt sted for personer, der ønsker at få ansvar og udvikle sig gennem sit arbejde.

Nedenfor kan du møde nogle af Jakobsens medarbejdere og få et indblik i, hvordan det er at arbejde hos Jakobsens.

”Hos Jakobsens er vi et engageret team af medarbejdere. Der er sjældent langt fra tanke til handling, og vi løfter i flok, når behovet er der. Der er plads til at udvikle sig og man får ansvar, hvis man tør tage det. Den måde ledelsesstrukturen er opbygget på, gør det muligt at tage selvstændige beslutninger på tværs af afdelingerne, hvilket giver et bedre arbejdsflow.

Der er en rigtig god virksomhedskultur hos Jakobsens, man mener det man siger. Det gælder især vores visioner og værdier – det er ikke bare et skilt på væggen.

Personligt har fødevarebranchen været en helt ny verden for mig, og jeg er blevet meget overrasket over, hvor kompliceret den er og hvor høj detaljeringsgraden er. ”

Tina Sole - Purchaser

”Jeg startede i 2016 som salgselev hos Jakobsens og er i dag ansat som Key Account Manager med kunder inden for foodservice og detail branchen. Jakobsens er en virksomhed med fart på, så hvis man giver den gas, vil der opstå spændende muligheder på vejen – og så gælder det bare om at gribe dem.

Jeg oplever en stor frihed og tillid til det stykke arbejde jeg udfører, og med dét medfølger naturligvis også tydelige krav og forventninger. Der er et fantastisk arbejdsklima og fælleskab. Man mærker tydeligt den iver og lyst der er til, at vi sammen skal have succes som virksomhed. ”

Lasse Aaby – Key Account Manager

”Det jeg synes, der gør Jakobsens til en god arbejdsplads, er blandt andet den selvstændighed og det ansvar, man får lov til at få gennem sit arbejde. Derudover er der et rigtig godt kammeratskab på tværs af afdelingerne, og vi er alle sammen gode til at hjælpe hinanden, hvis behovet er der.

Ledelsen er nede på medarbejderniveau, hvilket kun gør kommunikationen på tværs af afdelingerne stærkere – alle kan snakke med alle. Derudover er ledelsen rigtig god til at anerkende det stykke arbejde man laver, og man føler sig respekteret som medarbejder. Jeg har aldrig været ansat under en bedre ledelse, end den der er hos Jakobsens. ”

Dorthe Østergaard Christensen – Procesoperatørelev/produktionsmedarbejder

“Ledelsen er rigtig gode til at se, hvilke medarbejdere der er brug for, både i forhold til det sociale og arbejdsmæssige. Jeg føler at mit arbejdsområde er som designet til mig, da jeg har nogle utrolige spændende opgaver. Der er tillid til, at jeg selv løser opgaverne, hvilket resulterer i en stor personlig udvikling. Jeg føler en stor ærekærhed overfor det arbejde jeg laver, og vores produkter – der er ikke nogen, som uden hold i virkeligheden, skal tale grim om vores ”børn”.

Vi er en virksomhed, der giver den gas både socialt og arbejdsmæssigt. Jeg har det rigtig godt sammen med mine kollegaer. Sociale arrangementer prioriteres, hvilket der binder os sammen på en anden måde. Vi har stor respekt for hinandens forskelligheder og arbejdsområder.”

Berit Skovlod Kold – Quality and Regulatory Specialist

”Jeg startede hos Jakobsens i 2019, hvilket for mit vedkommende har vist sig at være en rigtig god beslutning. Hos Jakobsens er der meget kort fra tanke til handling. Det betyder, at vi som medarbejdere bliver udfordret maksimalt. Der er hele tiden nye arbejdsopgaver, det kan f.eks. være i forbindelse med udvikling af nye produkter eller effektivisering af produktionen.

Som medarbejdere får vi en masse ansvar og ledelsen stoler på, at vi altid træffer den bedste beslutning for firmaet. Virksomheden går meget op i personlig udvikling, og ønsker man at studere ved siden af jobbet, deltager virksomheden aktivt og det er rart at mærke opbakning samt interesse fra både kollegaer og ledelsen.

Arbejdsmiljøet er inspirerende og den gode blanding af personligheder blandt kollegaerne, gør at der altid er højt humør og god stemning. Blandt andet derfor, er Jakobsens en fantastisk arbejdsplads at være på.”

Jacob Schwartz - Planner

”Som medarbejder hos Jakobsens har jeg fået lov til at være med på den spændende og udviklende rejse som virksomheden har gennemgået de seneste år. Ledelsen anerkender og har tillid til medarbejderne på tværs af alle afdelinger og det medfører motivation, ansvar og selvstændighed – der er mulighed for udvikling, både fagligt og personligt. Der er ikke langt fra tanke til handling, som gør, at opgaverne bliver afvekslende og spændende at navigere i. Jeg har været ansat i snart 12 år og har skiftet ”job” et par gange hos Jakobsens.

Vi er et engageret team med gensidigt respekt og hjælper hinanden i hverdagen – også på tværs af afdelingerne. Hos Jakobsens vægtes både det fysiske og psykiske arbejdsmiljø højt, der gives plads til den enkelte medarbejder, hvis der i en periode er brug for fleksibilitet. Sociale arrangementer prioriteres, som giver et godt sammenhold og arbejdsklima. ”

Helle Nørgaard – Internal Coordinator

”Jeg synes Jakobsens er en god arbejdsplads, fordi det er en virksomhed i udvikling. Der sker altid noget nyt, hvilket er med til at fremme udviklingen både personligt og arbejdsmæssigt.

Jeg har nogle rigtig gode kollegaer – omgangstonen er uformel og det giver et rigtig godt arbejdsklima. Alle får samme behandling uanset titel. Vi er rigtig gode til at hjælpe hinanden på tværs af afdelingerne, og man ved, at man aldrig står alene.

Personligt har jeg gennemgået en stor udvikling, fra da jeg for 8 år siden var helt ny inden for mit arbejdsområde til i dag, hvor jeg er netop er startet på et uddannelsesforløb inden for logistik. Fra starten var der fuld opbakning fra virksomheden omkring mit uddannelsesforløb – det er en fed følelse, at virksomheden har lyst til at investere i en.”

Leif Nemeth – Lagermedarbejder

”Den væsentligste grund til, at jeg først syntes Jakobsens var en attraktiv arbejdsplads, var på grund af de gode arbejdstider. Der er ingen skiftehold – alle arbejder på daghold.

Der er et rigtig godt arbejdsklima, hvor alle kan snakke med hinanden. Som medarbejder har man god mulighed for at få indflydelse på sit arbejde. Personligt er jeg selv meget iderig, og det er dejligt man har mulighed for at komme med forbedringsforslag og kan blive hørt.

I ophældningen, som jeg er en del af, er der sket rigtig mange forbedringer siden jeg startede.
Der er meget fokus på at give os bedre redskaber, så selve arbejdet bliver mere automatisk.”

Gitte Aabo – procesoperatør

LEDIGE STILLINGER

Karriere hos Jakobsens A/S

Der er i øjeblikket ingen ledige stillinger