Jakobsens® Økologiske Havregryn

Havregryn er en af de mest populære spiser i verden – vi forstår godt hvorfor. De er utrolig nemme at tilberede, smager skønt og er fyldt med gode næringsstoffer.

Start din dag med vores økologiske havregryn og du får en nem genvej til mere fuldkorn i dit morgenmåltid, eftersom havregryn består af 100% fuldkorn, har et højt fiberindhold og er god kilde til protein, der alt sammen bidrager til en fantastisk mæthedsfornemmelse. Derudover er vores havregryn økologisk, naturligvis!

To glutenfrie varianter

Vores økologiske havregryn fås også i to glutenfrie varianter – både fin- og grovvalset, som er lavet med samme kvalitet og smag som traditionelle havregryn, så du kan fortsætte med at nyde en lækker og nærende morgenmad.

 

Produceret i Danmark

Jakobsens Økologiske Havregryn består af dansk havre fra Dalby Mølle. Dalby Mølle ligger i naturskønne omgivelser ved Kolding, der siden 1930’erne har specialiseret sig i at producere højkvalitets havregryn til morgenbordet

Udforsk produkterneSe alle produkter

Èt produkt. Mange anvendelsesmuligheder.

Havregryn smager skønt opvarmet med lidt mælk. Men er også utrolig velegnet til mange andre hverdagsretter.

Har du for eksempel prøvet vores opskrift på brownies med friske bær med økologisk finvalset havregryn? Gå på opdagelse i opskrifterne nedenfor – eller skab din egen opskrift med havregryn som ingrediens.