Hurtige brunkager

  • 20 minutter (hviletid 1 time)
  • 1 portion

Ingredienser

Tilberedning

1. Smelt margarine, farin (puddersukker) og agave sirup sammen ved svag varme i en stor gryde. Tag gryden af varmen. Bland krydderierne og natron godt inden det tilsættes til massen. Når massen er lunken røres ægget i. Afkøl helt!

2. Bland melet i, men hold lidt tilbage, så dejen ikke bliver for stiv. Ælt dejen godt igennem på bordet og tilsæt evt. resten af melet.

3. Del dejen i to kugler og læg dem i to store plastposer (ca. 50 x 28 cm) og rul derefter dejen ud i posen med en kagerulle til en flad pakke.

Læg dejen i køleskab ca. 1 time.

4. Rul igen dejen ud i posen til ca. ½ cm tykkelse. Klip posen op i siderne og udstik figurerne, mens dejen bliver liggende i den opklippede plastpose, så slipper dejen let og du kan fortsætte med at rulle den resterende dej ud på samme måde.

Husk at lave et stort hul til ophæng foroven i figurerne (med et træspyd eller en strikkepind ) inden du bager kagerne!

5. Kagerne bages ved 200 grader (alm. ovn) i ca. 8 min. Hold godt øje med ovnen! Bagetiden er afhængig af kagernes tykkelse. Kagerne bages, indtil de er lysebrune.

Brunkagernes afkøles. Figurerne pyntes, når de er helt kolde.

PRODUKTER

Smag på det naturlige

Vi har et bredt udvalg af produkter inden for både honninger, sirup, dressinger og bolcher – fælles for dem alle er, at de er udviklet med den naturlige smag i fokus. Alle vores produkter er enten økologiske eller fri for kunstige aromaer, farvestoffer, sødemidler og konserveringsmidler

Se vores produkter her