En verden af natur, alsidighed, smag og værdi

Jakobsens A/S er en af Skandinaviens største honningproducenter. Vi tilbyder et stort sortiment af konventionelle, økologiske og fairtrade-honninger samt agavesirup til detail, catering og industri.

I 2019 gik vi ind i to nye produktkategorier – bolcher og dressinger. Fælles for vores produkter er honning som ingrediens, og at produkterne er fri for kunstige aromaer, farvestoffer, sødemidler og konserveringsmidler.

Vores produkter sælges primært i Skandinavien, men de seneste år har vi påbegyndt eksport til en lang række andre Europæiske lande samt Kina. Produktion og tapning af honning sker under faste kvalitetsprocedurer og medvirker til en høj kvalitet i vores produkter.

Jakobsens A/S er en virksomhed med idealistiske kerneværdier og høj service. Vi gør vores ypperste for altid at give vores kunder den bedste service. Vi har desuden en meget høj leveringssikkerhed og en meget lav reklamationsprocent.

CERTIFICERINGER

Vores certificeringer

Fødevaresikkerhed og kvalitet er nøgleord i enhver fødevareproduktion.
Jakobsens A/S er IFS-certificeret, hvilket sikrer vores produkters høje kvalitet og fødevaresikkerhed.
Foruden myndighedernes obligatoriske kontrol samarbejder Jakobsens med anerkendte laboratorier i Europa, som forestår uvildige analyser.

IFS Standards

IFS Certificering betyder ensartede fødevare-, produkt- og servicestandarder. IFS-certificerede virksomheder producerer produkter og leverer en service, der overholder kundens specifikationer.

Læs mere her

Fairtrade®

Fairtrade-mærket er forbrugernes uafhængige garanti for, at produkt er certificeret efter internationale Fairtrade-standarder. Jakobsens salg af Fairtrade-produkter er med til at forbedre arbejds- og levevilkårene for nogle af verdens fattigste mennesker samt at fremme miljøbeskyttelse.

Læs mere her

Statskontrolleret Økologi

Jakobsens er godkendt til økologisk produktion af honning af fødevarestyrelsen i henhold til reglerne i EU forordning nr. 834/2007 af 28. juni 2007. Ø-mærket kan kun påsættes i Danmark af en virksomhed underlagt økologikontrol af de danske myndigheder.

Læs mere her

EU Økologi

EU’s økologilogo er et mærke, der viser, at en vare er økologisk, og at den er produceret og kontrolleret i overensstemmelse med EU’s økologiforordning.

Læs mere her

Krav

Svenske Kiwa kontrollerer og certificerer efter KRAVs regler. Mærket er en garanti for hensyn til miljøet, dyrevelfærd, samfundsansvar og sundhed under produktionen.

Læs mere her

Kontrolrapport

Her kan du læse Jakobsens seneste kontrolrapport.

Læs mere her
AT ARBEJDE FOR OS

En arbejdsplads i bevægelse

Hos Jakobsens er der ansat 34 medarbejdere. Det er afgørende, at alle trives og har de nødvendige kvalifikationer til at skabe det kvalitetsprodukt, som Jakobsens er kendt for.

Hos Jakobsens er vi stolte af vores medarbejdere. De er vores vigtigste ambassadører og får vores værdier til at leve i virkeligheden, så kunder og slutbrugere kan mærke, hvem vi er, og hvad vi står for. Derfor er det også vigtigt, at alle trives. Der skal være respekt for den enkelte medarbejder. En respekt, der skal kunne favne forskelligheder, lysten til at udvikle sig og tage ansvar, tidspunkter i livet, som er svære og en god balance mellem arbejde og fritid.

Trivsel og engagement hænger oftest sammen. Det er et krav for at være ansat hos Jakobsens, at man vil engagere sig i at udvikle virksomheden med alt, hvad man kan bidrage med. Hos os bliver man derfor en del af et unikt engageret team, som åbent deler både succeser og bekymringer for vores fælles arbejdsplads. Vi tilstræber en meget høj medarbejdertilfredshed, og derfor måler vi løbende på sygefravær, tilfredshed, trivsel, stressniveau m.v. Vi sætter ind, der hvor vi kan forbedre os. Også selvom tilfredsheden er høj, for vi kan altid lære noget og blive bedre.

Vi er løbende på udkig efter talenter – derfor er man altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til info@jakobsens.com. Venligst undlad personfølsomme oplysninger af hensyn til GDPR.