Ved deltagelse i Jakobsens konkurrencer afholdt på hjemmesiden, gælder følgende konkurrencebetingelser:

1. Generelle betingelser

Konkurrencen der afholdes i forbindelse med Jakobsens udbydes af Good Food Group A/S – Herredsvej 30 A, 7100 Vejle, Danmark – CVR: 54664028.

Jakobsens er ikke ansvarlig for at vinderen kan anvende præmien. Præmien kan ikke indløses til hverken kontanter eller andre varer.

3. Hvem kan deltage? 

Alle personer over 18 år, og som er bosiddende i Danmark, kan deltage i konkurrencen. Medarbejdere i Good Food Group A/S må ikke deltage.

4. Udvælgelse og offentliggørelse af vinder 

Vinderne kontaktes direkte pr. mail. Såfremt der ikke modtages svar tilbage inden for 7 dage, udtrækkes en ny vinder.

5. Personoplysninger

Når du deltager i konkurrencen, giver du samtidig samtykke til, at Jakobsens må registrere og opbevare dine personoplysninger til brug for konkurrencens gennemførelse samt i marketingregi.

Dine oplysninger bliver ikke videregivet til andre end Jakobsens.

Alle personlige data, som overdrages ved tilmeldingen, opbevares under sikre forhold og opbevares kun så længe, der er saglig grund hertil.

I overensstemmelse med persondataloven har du til enhver tid ret til at få indsigt i samt til at korrigere de oplysninger, som Jakobsens har registreret om dig.

 

Ved deltagelse i Jakobsens konkurrencer afholdt på Facebook og Instagram, gælder følgende konkurrencebetingelser:

1. Generelle betingelser

Konkurrencen der afholdes i forbindelse med Jakobsens udbydes af Good Food Group A/S – Store Grundet Allé 71 7100 Vejle, Danmark – CVR: 54664028. Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig vores konkurrencebetingelser.

Jakobsens er ikke ansvarlig for at vinderen kan anvende præmien. Præmien kan ikke indløses til hverken kontanter eller andre varer.

2. Hvornår kan man deltage?

Varigheden af konkurrencen bekendtgøres på vores sociale medie kanaler Facebook og Instagram.

3. Hvem kan deltage?

Alle personer over 18 år, og som er bosiddende i Danmark, kan deltage i konkurrencerne. Medarbejdere i Good Food Group A/S må ikke deltage.

4. Udvælgelse og offentliggørelse af vindere

Vinderne kontaktes direkte på Facebook eller Instagram. Såfremt der ikke modtages svar på Facebook eller Instagram inden for 7 dage, udtrækkes en ny vinder. Ved deltagelse i konkurrencen giver deltagerne samtykke til, at deres navn må blive offentliggjort på kampagnens hjemmeside samt på Facebook- og Instagram.

5. Personoplysninger

Når du deltager i konkurrencerne, giver du samtidig samtykke til, at Good Food Group må registrere og opbevare dine personoplysninger til brug for konkurrencens gennemførelse. Når konkurrencerne er afsluttet og præmierne er uddelt til vinderne, vil dine personoplysninger blive slettet.

I overensstemmelse med persondataloven har du til enhver tid ret til at få indsigt i samt til at korrigere de oplysninger, som Good Food Group har registreret om dig.

PRODUKTER

Smag på det naturlige

Vi har et bredt udvalg af produkter inden for både honninger, sirup, grødprodukter og toppings – fælles for dem alle er, at de er udviklet med den naturlige smag i fokus. Alle vores produkter er enten økologiske eller fri for kunstige aromaer, farvestoffer, sødemidler og konserveringsmidler

Se vores produkter her