PARTNERSKAB

Partnerskab med professionelle

Som underleverandør er du ofte specialiseret i dit eget produkt men har sjældent kendskab til de færdigvarer, som du leverer ingredienserne til. Vi vil gerne vende denne proces og lade fødevareproducenten komme til os. Uanset om det drejer sig om en bestemt opskrift eller et ønske om at udvikle et produkt, vil vi finde den bedste løsning inden for naturlige sødemidler. Eksempelvis kan opgaven være at finde et naturligt alternativ til et eksisterende produkt, eller at prøve at reducere kalorieindholdet.

Jakobsens tilbyder også et udviklingsteam, der hjælper fødevareproducenter med at udvikle nye eller forbedrede produkter. Teamet samarbejder med nogle af de største internationale fødevareproducenter og har omfattende viden om brugen af naturlige sødemidler.

EN TÆT PARTNER

Hvordan vi arbejder med professionelle

  • Kompetent feedback
  • Innovationsteam
  • Høj kvalitet
  • Fleksibilitet

Kompetent feedback

Vi værdsætter personlige møder – og du kan altid forvente, at vi er åbne for en drøftelse omkring dine opgaver.

Det er altid muligt at kontakte vores salgsteam direkte og få et svar inden for 24 timer.

Innovationsteam

Vi har slået os sammen med eksperter inden for produktion af naturlige sødemidler af høj kvalitet for at give vores kunder den bedste service, support og produktudvikling.

Vi er dynamiske, hvilket gør det muligt for os at være innovative og fleksible i nye situationer. Og sidst, men ikke mindst, har vi en høj medarbejdertilfredshed – vi står sammen og har en passion for, hvad vi gør. Og det er sådan, Jakobsens bestræber sig på at være ”best-in-class”.

Høj kvalitet

Vi er meget fokuserede på at opretholde en høj kvalitet i alle vores produkter – og derfor har vi et meget tæt samarbejde med både leverandører og laboratorier.

Fleksibilitet

Vi har altid mulighed for at hjælpe med produktudviklingsprocessen. Derudover tilbyder vi også mindre produktioner og prøver.

LAD OS TAGE EN SNAK

Deltag i ændringen!

Vælg bæredygtige løsninger og vælg naturlighed. Kontakt os for yderligere information.

Good Food Group A/S
goodfood@goodfoodgroup.com
(+45) 75 71 18 00