Opskrifter til professionelle

Jakobsens produkter egner sig godt til madlavning både morgen, middag og aften. Især i opskrifter, hvor der er behov for et sødt indspark. Her på siden har vi samlet en masse opskrifter til dig, der arbejder professionelt med madlavning, og som ønsker at give dine kunder en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Hvad end det drejer sig om opskrifter, der er velegnede til anretninger i store køkkener, eller opskrifter på lækre små anretninger, der passer til de mindre køkkener, så kan du finde det her.

  • Produkttype

Velsmagende honning fra Jakobsens

Vidste du, at vi har et bredt udvalg af både faste, flyende og økologiske honninger? Farven og smagen af honning varierer afhængig af hvilke blomsternektar, honningen kommer fra. Der er mange tusinde forskellige slags honninger, som stammer fra forskelligartet nektar eksempelvis lavendel, akacie, lyng og orangeblomst.

Konsistensen på honning er fra naturens side flyende, men den vil efter et stykke tid begynde at krystallisere og få en fast konsistens. Forholdet mellem sukkerarter i honningen afgør, hvor hurtigt honningen bliver fast.