Jakobsens havregryn – direkte fra naturens spisekammer!

Ønsker du en god og nærende morgenmad, så er havregryn den perfekte start på dagen! Havregryn bidrager til at holde dig mæt og give dig energi gennem hele dagen. Desuden er havregryn en kilde til fiber, som hjælper med at holde dit fordøjelsessystem i balance.

Prøv Jakobsens økologiske og glutenfrie havregryn – den smarte måde at starte din dag på!

 

 

prev

Økologisk havregryn

Forkæl dig selv og familien med disse lækre bananvafler med økologisk havregryn fra Jakobsens og honning-skyr. Perfekt til en hyggelig weekend-morgen, hvor der skal ekstra hygge på dagsordenen. Prøv opskriften her.

next

Økologisk glutenfri havregryn

Har du glutenallergi eller foretrækker du blot en glutenfri kost? Så har vi en god nyhed til dig – Hos Jakobsens lancerer vi nu to glutenfrie havregryns varianter. Rist dem på panden og prøv dem som topping på en lækker smoothiebowl. Perfekt måde at starte dagen på.

Økologiske havregryn

Start din dag med økologisk havregryn fra Jakobsens, og giv din krop den bedste start på dagen! 

Jakobsens Økologiske Havregryn består af dansk havre fra Dalby Mølle. Dalby Mølle ligger i naturskønne omgivelser ved Kolding, der siden 1930’erne har specialiseret sig i at producere højkvalitets havregryn til morgenbordet.

Start din dag med vores økologiske havregryn og du får en nem genvej til mere fuldkorn i dit morgenmåltid, eftersom havregryn består af 100% fuldkorn, har et højt fiberindhold og er god kilde til protein, der alt sammen bidrager til en fantastisk mæthedsfornemmelse. Derudover er vores havregryn økologisk, naturligvis.

Glutenfri havregryn

Er du på udkig efter et glutenfrit alternativ til havregryn? Så har vi løsningen for dig! Vores glutenfrie havregryn er lavet af 100% glutenfri havre og er det perfekte valg for dig dig ønsker produkter uden gluten i. 

Vores glutenfri havregryn findes både i en fin- og grovvalset variant, og er lavet med samme kvalitet og smag som traditionelle havregryn, så du kan fortsætte med at nyde en lækker og nærende morgenmad.

Så hvis du ønsker at spise en glutenfri kost, men stadig vil nyde smagen og fordelene ved havregryn, så er vores glutenfrie havregryn det perfekte valg for dig. Prøv dem i dag og oplev forskellen!

Udforsk produkterneSe alle produkter