Jakobsens morgennyheder fra naturens spisekammer!

Lækre morgenmåltider uden besvær – det er, hvad Jakobsens morgennyheder kan give dig. Morgenmaden er nemlig tit lidt rutinepræget og nedprioriteret, og vi vil gerne inspirere til nye, nemme og lækre morgenmåltider.

Er du til kold eller varm grød?

Med de nye grødblandinger fra Jakobsens kan du vælge, om du er til en kold eller varm grød til din morgenmad. Og med lækre müsli toppings og frisk frugt, er der lynhurtigt morgenmad på bordet.

 

 

prev

Kold grød

Overnight oats er en nem måde at lave morgenmad på. Grøden røres nemlig sammen om aftenen, og sættes på køl til næste morgen. Når det er spisetid, skal grøden blot toppes med f.eks. müsli topping og frugt, og så er morgenmaden klar til servering.

next

Varm grød

Foretrækker du varm grød? Rør grødblandingen op med mælk eller vand, giv den et par minutter i mircoovnen og grøden er klar til servering! Spis den varme grød med müsli topping og frugt eller lidt skyr/yoghurt.

Grød bowl med jordbær og rabarber

Grødblanding med havreflager blandet med små stykker af jordbær og rabarber, giver både sødme og friskhed til grøden, og så giver den grøden et fint rosa skær.

Server grødbowl med müsli topping med dadler og bælgfrugter, samt frisk frugt eller bær og måske lidt skyr eller yoghurt.

Grød bowl med æble og kanel

Grødblanding med havre, æble og kanel har en sød og let krydret smag fra kanel og let syrlighed fra de små æblestykker.

Jakobsens müsli topping med nødder og bælgfrugter giver masser af knas, sprødhed og mæthed, da den indeholder både bælgfrugter, nødder og havre.

Udforsk produkterneSe alle produkter

God for dig og planeten

Siden 1921 har vi lagt vores hjerte og sjæl i at producere honning af højeste kvalitet, der giver dig den mest delikate smagsoplevelse – direkte fra naturen. Vi har været en fast bestanddel på morgenbordet gennem flere generationer, men nu har vi en mission om at ”bestøve” dit morgenmåltid endnu mere, så vi fortsat kan hjælpe dig med at få en naturlig, god start på dagen.

Med udgangspunkt i naturens spisekammer har vi udviklet en morgenmadsserie, der udelukkende er fremstillet af økologiske og 100% naturlige ingredienser, fri for kunstige tilsætningsstoffer, konservering og farvestoffer

Vi tror på, at naturlige ingredienser fra Moder Natur smager bedre og er en naturlig måde at behandle planeten på.

For os er det ren natur.

Læs mere om vores bæredygtige initiativer her