Jakobsens® peanutbutter

Jakobsens peanutbutter med honning, karamel og havsalt er for dig der elsker nye smagsvarianter. For dig der ønsker en god snack som føles syndig og for dig som har brug for et proteinrigt måltid i løbet af dagen.

Jakobsens peanutbutter med honning, karamel og havsalt har en dejlig sød smag af peanuts og karamel kombineret med den salte smag fra havsalten. Perfekt ovenpå et stykke brød eller som smagsgiver i dine hverdagsretter.

Rig på protein

Peanutbutter er en nøddecreme lavet på jordnødder. En unik fødevare fuld af proteiner og sunde fedtstoffer. Protein er et vigtigt næringsstof, som er med til at opbygge kroppens muskler. De sunde fedtstoffer og høje proteinindhold er med til at øge mæthedsfornemmelsen, derfor er peanutbutter god som en mættende snack, når sulten melder sig i løbet af dagen.

Perfekt som smagsgiver

Når mange hører peanutbutter, tænker man med det samme på smørrelse til brød. Men med sin søde og salte smag af peanuts, egner peanutbutter sig også utrolig godt som smagsgiver til både morgen, middag og aftensmad samt i bagværker. Prøv den i din smoothie, i cookies, en lækker gryderet eller i asiatiske retter.

Udforsk produkterneSe alle produkter

Èt produkt. Uendelige muligheder.

Peanutbutter smager skønt på brødet. Men er også utrolig velegnet til mange hverdagsretter.

Har du for eksempel prøvet vores opskrift på boghvedegrød med karamelliserede æbler med Peanutbutter med honning, karamel og havsalt? Gå på opdagelse i opskrifterne nedenfor – eller skab din egen opskrift med peanutbutter som ingrediens.