Skøn smag til dine morgener med et squeeze

Direkte fra naturen

Forkæl dig selv med et squeeze topping

Topping er en skøn smagsgiver i din morgenmad og nu kan du få den med tre lækre smage.

Er du klar til at tage din morgenmad, din kaffe, dine desserter eller noget helt fjerde til helt nye højder? Vi har skabt tre lækre toppings med tre forskellige smage, som bare gør hverdagen lidt bedre. Forkæl dig selv og dine nærmeste med et squeeze topping uanset smagsfavorit.

Gå på opdagelse i vores tre smagfulde nyheder og find ud af hvordan du kan inddrage topping i din dagligdag og skab fantastiske resultater.

Hvilken topping vælger du?

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET

 

Stem på din favorit topping og deltag i konkurrencen om et vaffeljern.

Din stemme:(Påkrævet)
Hidden
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Topping med karamel

Karamel er en fantastisk smagsgiver og perfekt til at stille den søde tands sult.

Nu får du den på en lækker squeeze-form og ikke mindst økologisk.
Er du klar til at gøre din morgenmad, din kaffe eller dine desserter endnu lækrere? Prøv vores Topping med Karamel! Denne topping er lavet på en kombination af økologisk akaciehonning, økologisk agavesirup og ikke mindst en naturlig karamelaroma.

Jakobsens Topping med Karamel er en flydende topping, som er produceret i Danmark. Gør din morgenmad endnu bedre ved at toppe din grød, skyr, yoghurt eller smoothie af med den lækre smag af karamel.

Topping med Vanilje

Lad naturen komme til dig med vores lækre Topping med Vanilje.

Er du på udkig efter en ny smagsgiver til din morgenmad? Prøv vores Topping med Vanilje og skab lækre resultater. Toppingen er flydende og lavet på økologisk agavesirup og økologisk akaciehonning kombineret med en dejlig smag af vanilje.

Jakobsens Topping med Vanilje er produceret i Danmark og ikke mindst økologisk. Gør din morgenmad eller dessert endnu bedre ved at toppe den af med den skønne sødmefyldte smag af vanilje og opnå fantastiske smage.

Topping med kanel

Med smag af kanel er denne Topping den perfekte smagsgiver til din grød.

Er du træt af en smagsløs grød? Prøv noget nyt og top din grød af med Jakobsens Topping med Kanel. Toppingen er flydende og lavet på økologisk agavesirup og økologisk akaciehonning kombineret med en dejlig smag af kanel.

Jakobsens Topping med Kanel er produceret i Danmark og er ikke mindst økologisk. Gør din morgenmad, grød eller dessert endnu bedre ved at toppe den af med den dejlige smag af kanel og skab fantastiske smage.

KØB PRODUKTERNE HER