Kickstart dit år med Jakobsens nytårskur

Et nyt år, betyder en ny begyndelse. Mange starter et nyt år med et eller flere nytårsfortsæt – det kan være et ønske om mere sundhed, gode vaner eller et større fokus på at foretage sig ting, som øger den mentale sundhed. 

Hos Jakobsens vil vi gerne hjælpe dig, med at få den bedste start på året. Derfor har vi samlet inspiration til, hvordan du kan få den bedste og mest naturlige start på året.

Gå på opdagelse i opskrifterne – lad dig inspirere til lækre morgenmåltider, skønne måder du kan gøre brug af grønt i din madlavning og find tips til de gode rutiner, som giver dig det bedste grundlag for et fantastisk år.

Vind to ugers personlig træning

Synes du også at det kan være svært at komme godt i gang med de gode rutiner? Hos Jakobsens vil vi gerne hjælpe dig med at komme ordentligt i gang med de gode vaner, som giver dig den bedste start på dagen. En fantastisk måde at kickstarte dagen på, er med en god morgentræning! Træningen giver dig energi til dagen, og er en god mulighed for mentalt at forberede dig på dagens gøremål. Lige nu kan du vinde to ugers personlig træning, ved at deltage i konkurrencen på FacebookKonkurrencen er afsluttet. 

Kickstart dagen med et nærende måltid

En balanceret morgen giver dig den bedste start på dagen. Morgenmaden er den, som hjælper dig med at komme godt i gang med dagen – derfor er et godt og nærende morgenmåltid altid en god ide. Starter du morgenen med et protein – og fiberrigt måltid, så sikrer du samtidig en lang mæthedsfornemmelse.

Tre gode tips til at kickstarte dit 2022

  1. Start dagen med et godt og nærende måltid

Et balanceret morgenmåltid hjælper dig godt i gang med dagen. Et godt morgenmåltid bør indeholde en tilpas mængde gode kulhydrater, sunde fedtstoffer, protein og kostfibre. En god morgenmad kan være alt lige fra den klassiske og mættende havregrød – til en lækker chiagrød, som nemt kan tages med på farten – eller en skøn og farverig smoothie bowl med en masse lækker frugt og granola fuld af nødder og kerner.

  1. Masser af grønt

Der er rigtig mange gode grunde til at gøre det til en rutine, at spise lidt mere grønt i løbet af dagen. Grøntsager kan sagtens bruges til dine morgenmåltider på en lækker måde. Brug grønt som spinat og avocado i en lækker smoothiebowl. Perfekt som en forfriskende og mættende morgenmad, som både kan nydes på de langsomme weekendmorgener eller tages med på farten i en hverdag, hvor det hele gerne må gå lidt ekstra stærkt.

  1. Få en frisk start på dagen med et lækkert ingefærshot

Mange tænker på ingefærshot i forbindelse med en forkølelse, men et ingefærshot er også en fantastisk måde at kickstart din morgen på. Faktisk kan du nemt selv lave dit ingefærshot – det eneste det kræver er følgende fem ingredienser: Vand, citron, appelsin, ingefær og honning, også har du et dejligt energiboost til din morgenstund.

Grøntsager med uendelige mulighederSe alle opskrifter

Kickstart året med en masse gode grøntsagsretter. Hos Jakobsens vil vi gerne inspirere til, hvordan du kan lave en masse lækkert tilbehør med grøntsager,
derfor har vi herunder samlet en række grønne opskrifter, som du kan lade dig inspirere af til aftenens menu.

Udforsk produkterneSe alle produkter

Se og læs mere om vores danske honninger, som kan hjælpe dig godt igang med din morgen!
Produkterne er ideelle som det søde indslag i dine måltider, hvad end det er til morgenbordet – oven på din skyr og i smoothies, eller det er til at søde dine aftensmåltider med.