Tapastid

Findes der noget bedre end at glemme klokken på terrassen en sommeraften, nyde et godt glas vin og spise mad, som aldrig starter eller slutter, men varer så længe man har lyst?

Nippe, nappe, sludre og sladre, til glasset er tomt og solen er gået ned? Dele gode madoplevelser med gode mennesker?

Her finder du tapasopskrifter, som du nemt kan forvandle til din helt egen tapastid.

  • Vælg dine tapasopskrifter
  • Suppler med lækre dyppelser, nødder, brød og grøntsager
  • Server og nyd i godt selskab

Tapastid er snacktid

Som tilbehør til tapas serveringerne er det oplagt med noget lækkert, sprødt brød.

Servér f.eks. et lækkert og sprødt butterdejsbrød med flydende dansk honning, valnødder og gorgonzola til dit tapasbord. Perfekt som det sprøde element på bordet og som tilbehør til de andre tapasretter. Eller lad dig inspirere til andre smagfulde tapasretter herunder.

 

Hvad er tapas?

Vidste du, at tapas oprindeligt betyder låg på spansk? Det menes, at ordets brug i forbindelse med mad stammer fra Andalusien. Her blev tyndt brød eller skinke brugt som låg pa glassene for at holde insekter ude af sherryen.

Små retter – stor smag

Tapastid byder på en række forskellige, små retter, alle sammen med masser af smag. Det er en god idé at variere retterne, så der netop er forskellige smage og råvarer repræsenteret.

Tilføj noget frisk til dit tapasbord, som en skøn og smagfuld kontrast til de andre retter. Prøv f.eks. den utrolig simple opskrift på disse friske figner med flydende dansk honning, som tilføjer en dejlig sødme hertil.

Find inspiration til de små nemme og smagfulde retter herunder, så du nemt og hurtigt kan være klar til at invitere gæster til dejlig tapasmiddag.

KØB DIN TAPASSMAG HERSe flere produkter

Klik på produkterne nedenfor og
find ud af hvor de forhandles nær dig

Smag for ferie?

Du kan nu vinde et rejsegavekort til en værdi på 5.000 kr. Svar på et enkelt spørgsmål og vind.

Deltag på Facebook her

Se vores konkurrencebetingelser her