Søde sager for enhver smag

En god dessert er noget der kan bringe smilet frem på de flestes læber. Desserter kommer i mange former, og kan spises både til hverdag og fest – Som afslutning på en skøn middag, eller som ekstra hygge til eftermiddagskaffen i haven.

Vi har samlet en vores mest populære opskrifter på desserter, som du kan lade dig inspirere af til din næste dessert. Her finder du lidt for enhver smag. Se blandt andet vores opskrifter på klassiske desserter, som tærte, brownie og gulerodskage. Eller de hurtige desserter som vafler, pandekager. Eller find din inspiration hos vores anderledes dessertopskrifter som hjemmelavede ispinde, desserter i glas eller fruit parfait. Fælles for alle vores opskrifter er den naturlige sødme fra honningen som ingrediens.

Gør brug af sæsonens råvarer

Frisk fugt er altid ideelt til en god dessert. Med frisk frugt opnår du en skøn symfoni af sødme og syrlighed. Uanset hvilken årstid det er, så er der altid noget frugt eller grønt i sæson, som du kan bruge til at gøre dine desserter ekstra smagfulde. Om efteråret finder du friske æbler fuld af smag – Perfekt til en lækker æbletærte. Hvorimod du om sommeren finder utallige friske bær, som kan bruges til en dejlig jordbærkage eller lækker hjemmelavet is.

Honning i stedet for sukker

Honning er en god og naturlig erstatning for sukker. Du kan derfor nemt bruge honning som sødemiddel i stedet for sukker i dine desserter. Ved at bruge honning opnår du en spændende karakter i desserten. Du kan også bruge en flydende honning som erstatning for blandt andet karamelsovs. Prøv blandt andet vores akaciehonning ovenpå en lækker isdessert.