DIN BEDØMMELSE

Brunkager med agavesirup

  • 1 time og 30 min.
  • 150 stk.

Ingredienser

Tilberedning

1. Smelt margarine, farin og Jakobsens Agave Sirup sammen ved svag varme i en stor gryde. Tag gryden fra varmen. Bland krydderierne og natron godt og tilsæt. Når massen er lunken, røres ægget i. Afkøl helt!

2. Bland melet i men hold lidt tilbage, så dejen ikke bliver for stiv. Ælt dejen godt igennem på bordet og tilsæt evt. resten af melet.

3. Del dejen i to kugler, og læg dem i to store plastposer (ca. 50 x 28 cm). Rul derefter dejen ud i posen med en kagerulle til en flad pakke.

4. Læg dejen i køleskab ca. 1 time.

5. Rul dejen ud i posen til ca. ½ cm tykkelse. Klip posen op i siderne og udstik figurerne, mens dejen forbliver i den opklippede plastpose. Så slipper dejen let, og du kan fortsætte med at rulle den resterende dej ud på samme måde. Pynt evt. med mandler.

6. Kagerne bages ved 200 gr. (alm. ovn) i ca. 8 min. Hold godt øje med ovnen! Bagetiden er afhængig af kagernes tykkelse. Kagerne bages, indtil de er lysebrune.

Kagerne lægges til afkøling på bagepapiret på en bagerist. Figurerne kan pyntes med glasur efter ønske, når de er helt kolde.

PRODUKTER

Smag på det naturlige

Vi har et bredt udvalg af produkter inden for både honninger, sirup, grødprodukter og toppings – fælles for dem alle er, at de er udviklet med den naturlige smag i fokus. Alle vores produkter er enten økologiske eller fri for kunstige aromaer, farvestoffer, sødemidler og konserveringsmidler

Se vores produkter her