Fuld af sæsonens friske råvarer

En god salat er det perfekt tilbehør – både sommer og vinter. Men der er nu ikke noget som farverige, friske og skønne sommersalat, hvor der er mulighed for at gøre brug af nogle af sæsonens friske bær og frugter.

Der findes et hav af opskrifter på skønne sommersalater, der egner sig perfekt som tilbehør til grillmad eller som et måltid i sig selv. Hvis du mangler inspiration til hvad du kan servere til grillmaden, så kan du finde en masse opskrifter på skønne sommersalater lige her. Alt ligefra friske grønne salater til en skøn og let frokostsalat med laks til salat med grillede grøntsager.

 

Frisk frugt i salater

Frisk frugt smager fantastisk i salater – Især her om sommeren, hvor du kan få så mange råvarer helt friske og sprøde. Frugter og bær tilføjer både sødme, lidt friskhed og ikke mindst en dejlig stemning af sommer til din salat. Prøv blandt andet at toppe med friske jordbær, melon eller nektarin.

Tip til en lækker sommer dressing

En god dressing er prikken over i’et i en lækker sommersalat. Den kan varieres på mange forskellige måder, og er utrolig simpel at lave selv. Prøv denne opskrift på en smagfuld og farverig blåbærdressing oven på en grøn salat med melon, mandler og feta.