Ren forkælelse til dig og dine gæster

Jakobsens er smagen af ren og naturlig forkælelse. Med Jakobsens produkter ved hånden, har du altid det søde indspark til din madlavning. Både morgen, middag og aften.

En lille skefuld honning kan løfte ethvert måltid. Med Jakobsens produkter får du en ekstra smagsgiver til dine retter – Hvad end du leder efter en kraftfuld honning til teen, en sød og mild akaciehonning til pandekagerne, et sødemiddel til desserten eller en god cremet blomsterhonning til at smøre på brødet, så finder du det her.

Honningens mange smagsnuancer

Alt honning smager langt fra ens – der findes utrolig mange forskellige honningtyper. Var du klar over, at der er rigtig mange faktorer som spiller ind på både smagen og farven af din honning? Blandt andet afhænger smag og farve meget af hvilke blomster, som bierne har indsamlet deres nektar fra. Lyse honninger er ofte milde, mens mørke honninger har en mere kraftfuld smag.

Jakobsens honninger

Hvad end du søger konventionel, økologisk eller fairtrade honning, så har vi det til dig i både faste og flydende varianter. Vi vil nemlig gerne give dig mulighed for selv at tage valget. Derfor har vi også et bredt sortiment indenfor forskellige smagsvarianter af honning – hvad end du søger den kraftige lynghonning, den søde akaciehonning eller en god hverdagshonning.

Opskrifter til alle lejligheder

Uanset om du skal bruge ideer til de nemme hverdagsretter, en lækker morgenmad, en god sommersalat, opskrifter til påskemiddagen eller tilbehør til grillretter, så har vi samlet en masse inspiration på gode opskrifter til dig.

Med Jakobsens produkter er det kun fantasien der sætter grænser. Det gælder bare om at få de gode ideer – og dem har vi samlet en masse af til dig lige her fra drikkevarer til hovedretter til desserten.

Har du for eksempel prøvet vores opskrift på bagte gule beder med vores Økologiske Blomsterhonning? Gå på opdagelse i vores opskrifter nedenfor, og find god inspiration til din madlavning.