Efterårets favoritter

Bladene ændrer deres farve til smukke gyldne efterårsfarver, temperaturen falder og vi begynder at trække inden døre, hvor hygge står højt på dagsordenen. Dét er efteråret.

Tid til dejlige lune efterårsretter – simreretter, suppe og mere krydrede retter til at holde varmen på. Vi har samlet en række opskrifter på dejlige efterårsretter med nogle af sæsonens bedste råvarer i fokus som æbler, rodfrugter og kål. Her finder du både skønt tilbehør, nemme hverdagsretter samt inspiration til efterårsmenuen.

Lidt til hyggen

Efteråret står for døren, og tiden er kommet til at trække inden døre, hvor duften af søde sager spreder sig indenfor hjemmets vægge. Tid til at komme lidt ned i gear og til at skabe hyggelige minder med dem du har kær.

Efteråret smager i den grad af søde sager. Derfor har vi samlet alle vores favorit efterårs desserter og lækkert bagværk, som du kan lade dig inspirere af. Alt fra sjove græskarboller til halloween til skønne honning vafler, der egner sig perfekt til at gøre en søndag morgen lidt ekstra hyggelig.