Smagfuldt tilbehør til grillmad

Solskin. Blå himmel. Gode venner. Udendørs hygge. Duften af nyslået græs og grill som spreder sig i luften. Dét er sommer for os.

Sommeren betyder for mange grillmad i lange baner, men det kan være svært at blive ved med at komme på spændende ideer til tilbehør til grillmaden. Derfor har vi samlet alle vores favorit opskrifter på hvad du kan servere til dit grillmad. Her finder du et stort udvalg af skønne salater, grillede grøntsager, brød og lækre marinader til at krydre dit grillkød.

 

Friske salater til grillmad

Med sommer følger dejlige friske råvarer – Især frisk frugt, bær og grønt. Perfekte til at skabe lækre sommersalater som tilbehør til grillmad.

Herunder finder du en masse salatopskrifter på smagfulde sommersalater. Både de klassiske og lette grønne salater, som du hurtigt kan bikse sammen efter en lang arbejdsdag, og de salater hvor der er tid til lidt mere fordybelse og der bliver kælet ekstra for den gode salat. Herudover har vi samlet en række opskrifter, som inspirerer dig til hvordan du kan bruge dine rest-råvarer på en alternativ måde i stedet for at smide ud. Se blandt andet vores opskrift på en salat med broccolistokke med soja-honning vinaigrette.

Udvalgte sommerklassikere